Automaation asiantuntijapalvelut

//Automaation asiantuntijapalvelut

Automaation asiantuntijapalvelut

Automaatio asiantuntijapalvelut

Asiantuntijamme ovat osallistuneet useisiin erikoisprojekteihin osana asiakkaan projektiorganisaatiota. Tässä muutmia esimerkkejä projekteista joissa olemme olleet mukana.

BTC raakaöljyputken pumppuasemat

Raakaöljyputkilinjaprojekti Baku-Tbili-Ceyhan, missä asiantuntijamme oli mukana Turkissa sijaitsevien neljän raakaölypumppuaseman toimitusprojektissa. Putkilinjan kapasiteetti on miljoona barrelia päivässä ja pumppuasemilla on yhteensä 18 raakaöljypumppua, joiden voimakoneena käytetään kaasumoottoreita. Meidän osuutemmee projektissa oli pumppuasemien automaatio ja kunnonvalvontajärjestelmien määrittely, automaation detail-suunnittelun valvonta sekä järjestelmien tehdastestien valvonta. Moottori-pumppuyksiköt testattiin Vaasassa ja meidän asiantuntijamme oli vastuussa automaatiojärjestelmän testauksesta ja virityksestä testin aikana. Linkki BTC Wiki-pedia sivustolle.

OPC raakaöljyputken pumppuasemat

Raakaöljyputkilinjaprojekti, missä asiantuntijamme oli mukana Ecuadorissa sijaitsevien neljän raakaölypumppuaseman toimitusprojektissa. Putkilinjan kapasiteetti on miljoona barrelia päivässä ja pumppuasemilla on yhteensä 18 raakaöljypumppua, joiden voimakoneena käytetään raakaöljymoottoreita. Meidän osuutemmee projektissa oli pumppuasemien automaatio ja kunnonvalvontajärjestelmien määrittely, automaation detail-suunnittelun valvonta sekä järjestelmien tehdastestien valvonta. Moottori-pumppuyksiköt testattiin Turussaja meidän asiantuntijamme oli vastuussa automaatiojärjestelmän testauksesta ja virityksestä testin aikana.

Asiakkaiden automaatiojärjestelmissä ilmenneiden ongelmien selvittäminen

Useita menestyksellisiä ongelmanratkaisutapauksia eri puolilla maailmaa. Asiakkaiden järjestelmissä olleet ongelmat on saatu ratkaistua ja tuotantoa optiomoitua tai tuotanto uudelleenkäynnistettyä.

2017-04-10T12:28:34+00:00